Bra att veta om Osteopati Stockholm

Välkommen till Osteopati Stockholm!

På Osteopati Stockholm är det jag, Annelie, som tar emot dig. Jag brinner för rörelse och fri andning - ända ner på cellnivå. Jag är nyfiken på hur saker hänger ihop och påverkar i flera led.
    Jag är fascinerad av osteopatin, som med anatomi, fysiologi och biomekanik, kan hitta obalanser, ställa diagnos och välja den bästa behandlingsmetoden för att stimulera just din kropp till självhjälp.

Har du frågor och funderingar, tveka inte att kontakta mig! Osteopati Stockholms mottagning finns nu på två adresser: Tisdagar och fredagar på Rödabergsgatan 8 i Vasastan, och onsdagar och torsdagar på Grevgatan 56, Östermalm.

Varmt välkommen till Osteopati Stockholm!

Osteopati - en kropp i balans

Osteopatin ser kroppen som logisk. Den drar sina slutsatser utifrån vad den är med om och anpassar och kompenserar sig hela tiden så gott den kan. Men logik betyder inte alltid att det blir rätt i slutändan: smärtor och sjukdomstillstånd kan bli resultatet.
    Därför undersöker osteopater både kroppens struktur och funktion. Alla delar utgör en helhet. Och för att uppnå helhetshälsa behöver alla delar vara i balans gentemot varandra. Allt för att stötta kroppens självläkande förmåga. Det är osteopati i ett nötskal.


Osteopati i praktiken - Hur går det till?

Inom ostepatin vill man skapa en så komplett bild som möjligt av ditt hälsotillstånd. Därför ställer osteopaten frågor kring dina besvär och din medicinska historia. Efter det görs en fysisk undersökning, tester (t ex neurologiska tester och rörelsetester) för att ställa en diagnos. 
    Den osteopatiska behandlingen anpassas utifrån fysiska, emotionella och mentala delar av din hälsa för att hitta de bakomliggande orsakerna till dina besvär. Osteopaten kan också ge råd om träning, kost och livsstilsfaktorer som påverkar hälsan samt hänvisa till annan vård eller behandling.

Pris Nybesök (55 min): 1100 kr
Pris Återbesök (40 min): 1000 kr
Pris för barn 8-15 år: 800 kr.

Boka via Boka Direkt, dit du kommer genom att klicka på knappen "Boka din tid här!" på startsidan. Välj behandling utifrån om du kommer för första gången (Nybesök) eller om det är ett återbesök eller är mellan 8-15 år (Barn). Det går också bra att kontakta mig per telefon och e-post (se nedan).